Kickstart din bestyrelseskarriere

Kickstart din bestyrelseskarriere

Drømmer du om en eller flere bestyrelsesposter?

Vidste du at kun ca. 5% af alle bestyrelsesposter i Danmark bliver besat gennem opslag? Sætter du dit bestyrelses-kandidatur i spil? Og er du synlig, om det du kan og vil bidrage med?

 

Datoer for hold 4:

Dag 1: mandag 21. oktober 2024
Dag 2: mandag 18. november 2024

Glem janteloven, hvis du vil vise hvem du er:
At skrive et professionelt bestyrelses CV, var ikke så let, som jeg først troede.
Men ved hjælp af Birgitte Arnberg, som den bærende kraft, fik jeg løftet mit CV op til et helt nyt niveau.
Efter workshoppen føler jeg, jeg er klar til at sende et professionelt CV ud til virksomheder der evt. kan/vil bruge min mangeårige erfaring på erhvervsmarked. Workshoppen gav mig en indsigt i det generelle billede af bestyrelsessammensætninger, trenden omkring professionelle bestyrelser, mange andre emner i forhold til at styrke din karriere og brugen af sociale medier.
Det samlede billede efter mødet med Birgitte Arnberg, har betydet jeg ved hvor jeg står, hvad jeg skal forbedre, hvad jeg vil osv. Men selvfølgelig er det en proces, som der skal arbejdes med løbende, for tingene udvikler sig hele tiden omkring os og det går stærkt.
Det gav mig også et nyt netværk, som jeg vil bruge i mit fremtidige virke.

Thomas Worm Oxhøj, Leder

Måske skal en af de næste skridt være at tilbyde sin arbejdskraft og talenter i en bestyrelse.
Sådan tænkte jeg i hvert fald – inden jeg hoppede med på ”Brand dit bestyrelseskandidatur”.
Nu VED jeg, det er det jeg vil gå målrettet efter. Jeg er blevet klar på hvilke strategiske kompetencer jeg kan byde ind med og til hvem. Og jeg har fået lavet et knivskapt bestyrelses CV samt lagt en strategi for brandingen af mit bestyrelseskandidatur. Så nu er jeg klar!

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Birgitte Arnberg og til at tage del i hendes bestyrelsesseminar.
Du vil simpelthen ikke undgå at få en masse med hjem, som gør at du kan arbejde videre med det som skaber værdi for dig. Du bliver klart klogere på, hvorfor du vil arbejde i en bestyrelse og som skrevet, hvilke områder som du selv kan bidrage med. De sidste er overordentlig vigtigt og det bliver der lagt vægt på.
Jeg vil ikke tøve et sekund med at bruge Birgitte igen både inden for bestyrelsesområdet, men også indenfor andre områder som hun tilbyder sin ekspertise i”

Ken Riis Ingerslev, Ejer, KRI Consult

Det var i øvrigt super fedt at være sammen med andre dygtige mennesker med samme mål. På den måde blive klogere på sig selv, hvad er mit bestyrelsesmål samt hvordan jeg kan jeg bidrage bedst muligt til vækst. Kan klart anbefale hvis andre står samme sted i deres næste skridt mod en bestyrelsespost, men ikke helt ved hvordan og hvad man lige gør bedst for at sikre både sig selv og de virksomheder der kunne få gavn. Tag fat i Birgitte og tilmeld jer. Og mød andre fantastiske mennesker med samme fokus

Christina Ruparelia, Indehaver, CR Consult

Tak til Birgitte Arnberg, som altid viser sit overskud og løfter os kursister ved blot at lytte og stille spørgsmål. En evne som er uvurderlig og givende for alle! Et “must” for personlig udvikling.
Tak til alle med-kursister og fremtidigt netværk, som jeg glæder mig over.
Birgittes kursus har været en øjenåbner i forhold til en mulig fremtidig bestyrelsespost i en frivillig organisation, eller en håndværksmester som vil gøre brug af mine værdier.

Henrik Wennberg, COO og Indehaver, Taksator.nu

Det har været nogle givtige dage med masser af inspiration og mødet med spændende mennesker, der også gerne vil udvikle sig i nye retninger. Birgitte jeg er helt sikker på, at vi med din hjælp kommer til at finde vores veje videre herfra med fokus på det, der interesserer os hver især, tak til jer alle.

Pia Warming Fischer, Servicedeskchef koncerndigitalisering, Region Sjælland

Birgitte Arnberg - Ledelse med overskud

Skab en bestyrelse med overskud

Kontakt mig for tilmelding eller spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

P.S. Du bliver ikke tilmeldt et nyhedsbrev smile

13 + 9 =